Η Εταιρεία μας

KG Engineering Sites > KG Engineering EL > Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεια

Η Εταιρεία KG Engineering ΙΚΕ είναι Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία ισομερώς κατανεμημένη στους Διπλωματούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς:

  • Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο των Πολυτεχνείων Μεγάλης Βρετανίας Hertfordshire και Portsmouth, ο οποίος έχει και την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
  • Γεώργιο Ζοβάνο του Πολυτεχνείου Πατρών, ο οποίος έχει και την ειδικότητα του Αεροναυπηγού Μηχανικού, με διδακτορική διατριβή εστιάζουσα στη σχέση της λειτουργικής κατάστασης κινητήρα με τις εκπομπές αερίων ρύπων και κατανάλωσης.

Έδρα

Η Εταιρεία KG Engineering ΙΚΕ συστάθηκε την 21.06.2012 βάσει του ΦΕΚ 86Α’/11.04.2012, με έδρα το Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα την οδό Μεσογείων 68, Τ.Κ. 11527. Η σύστασή της πραγματοποιήθηκε στην Υπηρεσία Μιας Στάσης του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 121430901000.


Δραστηριότητες

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, μετρήσεις αερίων ρύπων, εκτίμηση λειτουργικής κατάστασης, μετρήσεις ταλαντώσεων και συστάσεις βελτίωσης λειτουργίας μεγάλων Ναυτικών κινητήρων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (Η/Ζ).

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί βαθμονομημένα εξειδικευμένα και βαθμονομημένα όργανα μέτρησης, ώστε να πραγματοποιεί μετρήσεις, ρυθμίσεις και βελτιώσεις απόδοσης των Ναυτικών κινητήρων (Diesel και HFO).

Η Εταιρεία επίσης δραστηριοποιείται με ηλεκτρομηχανολογικές (Η/Μ), περιβαλλοντικές (ΜΠΕ) μελέτες και με υποβρύχιες εργασίες αναφερόμενες σε επιθεωρήσεις, συγκολλήσεις, καθαρισμούς κλπ.


Πολιτική ποιότητας

Η Εταιρεία μας στοχεύει στην πλήρη ανταπόκριση των απαιτήσεων της αγοράς και στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών, και προκειμένου να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότατα και τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας για την επίτευξη των σκοπών και στόχων της, εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας – κατά ISO 9001:2015 στο πεδίο “Μετρήσεις αερίων ρύπων, μετρήσεις θορύβου, μετρήσεις ταλαντώσεων, εκτίμηση λειτουργικής κατάστασης μηχανών και υποβρύχιες εργασίες”.

Στόχος μας η οικονομία και η βελτίωση του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας σαν βασικό άξονα την πρόληψη δια της εφαρμογής διεθνών προδιαγραφών και των νόμων και κανόνων της τέχνης και της επιστήμης. Προς τούτο η Εταιρεία είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα μετρήσεων ανταποκρινόμενα στις διεθνείς προδιαγραφές.


Έργα

Έργα τα οποία διεκπεραιώσαμε είναι της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών (ΔΕΠΑΝ) της ΔΕΗ Α.Ε. στα νησιά ευθύνης της.

Στον ιδιωτικό τομέα έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς μετρήσεις, ρυθμίσεις και βελτιώσεις λειτουργίας μεγάλων Ναυτικών κινητήρων και Η/Ζ, σε πολλές Ναυτιλιακές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, το τμήμα μελετών μας έχει εκπονήσει μελέτες και επιβλέψεις Η/Μ έργων, στατικών μελετών παιδοτόπων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών κλπ.

meleti
Banner_Crystall_George_PICT0130_1
homepage-1024x269
kefales3a

Οι δύο Ιδρυτές της KG Engineering ΙΚΕ, εργάστηκαν ως ελεύθεροι επαγγελματίες και μεταπήδησαν στη βιομηχανία Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, πιο συγκεκριμένα ασχολήθηκαν με τη λειτουργία και απόδοση Ναυτικών Μηχανών -Ντήζελ και Μαζούτ. Το 2012 αποφάσισαν να ιδρύσουν την Εταιρεία, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε Ναυτικές Μηχανές, για πρόωση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Πολιτική ποιότητας
Υποστήριξη πελατών
Έργα
Συνεχής βελτίωση

Εταιρεία Μηχανικών για Ναυτικές Μηχανές.

Στείλτε μας τα ερωτήματά σας και θα λάβετε την βοήθεια που χρειάζεστε.
error:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.